Naslovnica Vijesti Organizacija Program Kontakt
Glavni izbornik
Vijesti
Klub zastupnika
Laburisti u JL(R)S
Dokumenti
Programski dokumenti
Tijela stranke
Home / O stranci / Uvod

Sažeto o Hrvatskim laburistima - Stranci rada

Zalažemo se za pravdu, socijalnu jednakost, dostojanstvo svakoga građanina, bez obzira na njegovu vjersku, nacionalnu, spolnu, političku pripadnost ili usmjerenje.

Cilj Stranke je zaštita radnika, borba za interese onih od kojih su sve stranke digle ruke ili ih se sjete jedino uoči izbora. Sve dosadašnje vlasti štitile su prije svega kapital i kapitaliste, gurajući rad i radnike u podređen, drugorazredan položaj. Radnik je nezaštićen a rad podcijenjen.

Svojim smo djelovanjem odlučili štititi radnike, nezaposlene i umirovljenike, beskompromisno se boreći za njihova prava, protiv nepravde, korupcije, nepotizma, rasprodaje zemljišta, voda, infrastrukture, otoka, obale, sustava za prijenos energenata te državne imovine svim dopuštenim, demokratskim sredstvima.

Hrvatska treba biti uistinu neovisna, demokratska i slobodna. A mogu li biti građani slobodni a država neovisna i demokratska ako smo svi ovisni o vjerovnicima, ako smo u dužničkome ropstvu, ako tijekovima novca upravljaju oni koji brinu za svoje a ne za dobro Hrvatske?

Link Pročitajte deset točaka okosnice našeg parlamentarnog djelovanja


Vezano na ovu temu
Priprema za ispis
Hrvatski laburisti - Stranka rada | Ulica baruna Trenka 5, 10000 Zagreb | +385 (0)1 8890-750 | http://laburisti.com | Ulaz za korisnike