Naslovnica Vijesti Organizacija Program Kontakt
Glavni izbornik
Vijesti
Klub zastupnika
Laburisti u JL(R)S
Dokumenti
Programski dokumenti
Tijela stranke
Izbori 2013. : Predstavljeni kandidati za čelna mjesta u Međimurju
uključeno 29.1.2013 (1630 čitanja)
Izbori 2013.

Na tiskovnim konferencije predstavili su se kandidati laburista za vodeće funkcije u jedinicama lokalne i regionalne samouprave u Međimurskoj županiji i njezinom glavnom gradu Čakovcu.

Tako su laburisti ponovno pokazali svoju dosljednost, i prvi izašli pred javnost sa konkretnim imenima svojih kadidata za čelnike županije i grada, samostalno, kako su i obećali svojim građanima. U narednih nekoliko tjedana, laburisti širom Međimurja predstavit će svoje programe za lokalne izbore 2013. godine, koji će se održati 19. svibnja.Kandidati za županiju, Marijan Belčić, Petra Kovačić, mag.iur. i Mladen Babić, dipl.geo. ukratko su se predstavili i iznijeli svoj program,

što su također učinili i kandidati za Čakovec, Denis Šarić; Krunoslav Bedi, prof.; Rajko Bulat.

Također, predstavljeni su kandidati za načelnike općina i njihove zamjenike za lokalne izbore koji će biti održani 19. svibnja. Kandidatkinja Hrvatskih laburista za općinu Donji Kraljevec je Tamara Recek, a kandidatkinja za zamjenicu je Milica Runjak.

Kandidat Hrvatskih laburista za općinu Dekanovec je Željko Žerjav, a kandidatkinja za zamjenicu je Monika Tomašek, dok će u općini Donja Dubrava kandidat za načelnika općine biti Mario Mikulan, a njegova zamjenica Elizabeta Horvat.


Žerjav, Mikulan, Horvat, Recek, Runjak<...

Stranica pogodna za ispis Pošaljite link na stranicu Stvori PDF od članka


Ostali članci
21.7.2016 - Laburisti i sindikati stvaraju platformu za zaštitu radnika
17.7.2016 - Rođena "Ujedinjena ljevica" koja će okupljati političke stranke, radničke sindikate, OCD i savjesne pojedince!
17.7.2016 - Laburisti PGŽ-a negoduju zbog spota s Lanom Jurčević: HZZ se razbacuje novcem radnika, bolje bi bilo da je koristio Pokemone (video)
14.7.2016 - Zbog nanošenja štete ugledu Laburista, Tomislav Končevski suspendirao Nansi Tireli
12.7.2016 - Želimo oformiti veliku koaliciju malih progresivnih stranaka koje će se zalagati za radništvo i socijalno ugrožene (video)
12.7.2016 - KZŽ Laburisti će srušiti aktualnu županijsku vlast?
12.7.2016 - Križevci: Laburist Damir Špoljar zatražio ostavku Dragutina Guzalića i postavio škakljivo pitanje
12.7.2016 - Končevski: Možda smo prelijevo pa nismo u Narodnoj koaliciji (video)
6.7.2016 - Laburisti donirali udrugu Bubamara iz Vinkovaca
5.7.2016 - JESTE LI ZNALI Kako su Laburisti u nepunih 5 godina postali najbolja oporba u povijesti hrvatskoga parlamentarizma?

 
Komentari su vlasništvo komentatora. Mi nismo odgovorni za njihov sadržaj.
Hrvatski laburisti - Stranka rada | Ulica baruna Trenka 5, 10000 Zagreb | +385 (0)1 8890-750 | http://laburisti.com | Ulaz za korisnike