Naslovnica Vijesti Organizacija Program Kontakt
Glavni izbornik
Vijesti
Klub zastupnika
Laburisti u JL(R)S
Dokumenti
Programski dokumenti
Tijela stranke
Glas naroda : Ideologija i egzistencija
uključeno 8.11.2013 (732 čitanja)
Glas naroda

Vladi se kao "naručeno" dogodilo referendumsko pitanje o braku, pa se na sve moguće načine potiču i razvlače polemike o toj, u ovom trenutku nevažnoj temi, uključujući i odgađanje referenduma, jer dok se raspravlja o bezveznim temama, gubi se dragocjeno vrijeme te prolaze mimo pažnje javnosti nesposobnost i opasni protuustavni potezi Vlade koji produbljuju teško stanje ekonomske krize, što je suštinski štetno za sve građane RH.Da li se jednim imenom naziva zajednica muškarca i žene, a drugim ili istim imenom istospolna zajednica, potpuno je nevažno, a ono što je doista važno jest da li će ti ljudi imati radna mjesta i sredstva za život dostojan čovjeka, kako im to garantira Ustav ili ne. Stoga treba protestno odbijati svaku raspravu o bezveznim temama i posljedično gubljenje vremena, tako dugo dok se ne riješe suštinski i gorući egzistencijalni problemi naših građana i države.

***

U aktualnom trenutku, kada su građani RH napokon trebali osjetiti jednu rijetku blagodat tržišne utakmice, konkretno u smanjenu cijeni struje, Vlada RH panično i antisocijalno sprečava nasušno potrebno pojeftinjenje i sprečava ostanak tih nekoliko kuna u džepu građana na način da uredbom višestruko povećava trošak financiranja tzv. obnovljivih izvora energije i to sada, na vrhuncu ekonomske krize, u trenutku kada RH gubi na stotine radnih mjesta dnevno, dakle toliko obitelji gubi izvore prihoda.

Odakle Vladi ideja, snaga, a pogotovo vrijeme za smišljanje drskih novih načina dodatnog povećavanja životnih troškova otprije osiromašenom narodu, umjesto da svu svoju energiju i vrijeme koristi samo za svoju primarnu zadaću, a to je pokretanje i otvaranje novih radnih mjesta u proizvodnji, obrnuto, Vlada je ostvarila 4,5% pada zaposlenih u industriji u odnosu na prošlu godinu. Ako Vlada ne zna niti osmisliti, a kamoli pokrenuti proizvodnju, a svjedoci smo da ne zna, jer se stanje godinama neprekidno pogoršava, onda građani takvu Vladu ne trebaju. (Ante Horvat)

Stranica pogodna za ispis Pošaljite link na stranicu Stvori PDF od članka


Ostali članci
21.3.2017 - VARAŽDIN Laburisti, SDP, HNS, HSU i HSS zajedno na lokalne izbore
19.3.2017 - Kompletirana tijela stranke, pred njima je izazovan četverogodišnji mandat
15.3.2017 - Kako je Ivica Todorić od državnog prijatelja #1 postao državni problem #1
13.3.2017 - BREGOVAC - Odstupite ministre Orepiću ili se uhvatite posla!
8.3.2017 - Žene su i dalje sustavno izrabljivane i još uvijek rade u vrlo ponižavajućim uvjetima
7.3.2017 - Stvorena platforma stranaka za dobro društvo (video)
27.2.2017 - Neonacistički skup A-HSP-a održan pod pokroviteljstvom Vlade
26.2.2017 - Za predsjednika Hrvatskih laburista izabran David Bregovac
25.2.2017 - Izabrano novo vodstvo Sisačko - moslavačke podružnice!
21.2.2017 - Apel Laburista za zemlju nulte tolerancije na nasilje

 
Komentari su vlasništvo komentatora. Mi nismo odgovorni za njihov sadržaj.
Hrvatski laburisti - Stranka rada | Ulica baruna Trenka 5, 10000 Zagreb | +385 (0)1 8890-750 | http://laburisti.com | Ulaz za korisnike