Naslovnica Vijesti Organizacija Program Kontakt
Glavni izbornik
Vijesti
Klub zastupnika
Laburisti u JL(R)S
Dokumenti
Programski dokumenti
Tijela stranke
Izdvojeno : Z.A. PETROVIĆ Dosta je bilo zezanja, svima nam mora biti bolje!
uključeno 27.8.2016 (682 čitanja)
Izdvojeno

Zagreb, 27. kolovoza – Zorislav Antun Petrović, nezavisni kandidat na listi Laburista u 7. izbornoj jedinici danas je na tržnicama u Španskom i na Jarunu predstavio 3 točke programa koje se temelje na borbi protiv korupcije, zaštiti radnih obitelji i prirodnih resursa. Istaknuo je kako nam je potrebna temeljita promjena poreznog sustava!

Petrović želi uvesti kontrolu imovine za političare, povisiti minimalnu plaću na 3,5 tisuće kuna te promijeniti porezni sustav.

Ukidanjem poreza na plaće do 10 tisuća kuna bilo bi obuhvaćemo preko 80 posto ukupnog broja plaća. Poslala bi se jasna poruka da je Hrvatska zemlja koja poštuje rad i proračun bi bio zakinut za nekih milijardu i pol kuna, što bi se nadomjestilo povećanim prihodima od boljeg gospodarenja prirodnim bogatstvima, poručio je Zorislav Antun Petrović i dodao da samo u šumarstvu gubimo oko milijardu i pol kuna.– Bili smo danas na tržnicama u Španskom i na Jarunu gdje su me građani najčešće pitali kako ćemo učiniti život u Hrvatskoj bolji. Odgovor je vrlo jednostavan - smanjit ćemo korupciju, spriječiti daljnje rasipanje prirodnih bogatstava i zaštititi rad kao najvrjedniji resurs. Što je manje korupcije veći su prihodi državnog proračuna, može se smanjiti poreze što znači manje opterećenja za poduzetnike koji će tada moći otvoriti nova radna mjesta koja pak će generirati novu potrošnju i rast BDP-a. Nema više zezanja, Hrvatska je bogata zemlja i naša prirodna bogatstva možemo sačuvati za sve nas i koristiti ih tako da od njih svi živimo dobro, a ne samo neki – istaknuo je Petrović.

Zorislav Antun Petrović

Razlog kandidature Zorislava Antuna Petrovića

– Odlučio sam izaći na izbore s Laburistima jer je to stranka koja je vjerodostojna i bez da to piše na plakate, stranka koja se bori za najveću vrijednost našeg društva, a to je rad i ujedno stranka za koju vjerujem da će biti zainteresirana za ono za što se i ja zalažem, a to je Hrvatska bez korupcije. Hrvatska bez korupcije znači Hrvatska s manjim računima za vodu, manjim računima za struju, s većim mirovinama i boljom infrastrukturom. A siguran sam da to možemo postići – rekao je Petrović. (IL, HRT, IK)

Stranica pogodna za ispis Pošaljite link na stranicu Stvori PDF od članka


Ostali članci
21.3.2017 - VARAŽDIN Laburisti, SDP, HNS, HSU i HSS zajedno na lokalne izbore
19.3.2017 - Kompletirana tijela stranke, pred njima je izazovan četverogodišnji mandat
15.3.2017 - Kako je Ivica Todorić od državnog prijatelja #1 postao državni problem #1
13.3.2017 - BREGOVAC - Odstupite ministre Orepiću ili se uhvatite posla!
8.3.2017 - Žene su i dalje sustavno izrabljivane i još uvijek rade u vrlo ponižavajućim uvjetima
7.3.2017 - Stvorena platforma stranaka za dobro društvo (video)
27.2.2017 - Neonacistički skup A-HSP-a održan pod pokroviteljstvom Vlade
26.2.2017 - Za predsjednika Hrvatskih laburista izabran David Bregovac
25.2.2017 - Izabrano novo vodstvo Sisačko - moslavačke podružnice!
21.2.2017 - Apel Laburista za zemlju nulte tolerancije na nasilje

Komentari su vlasništvo komentatora. Mi nismo odgovorni za njihov sadržaj.

Napisao Tema
Gost
Objavljeno: 01.11.2016 11:11  Obnovljeno: 04.11.2016 11:11
 Odg: Z.A. PETROVIĆ Dosta je bilo zezanja, svima nam mora ...
50 000. 000. 000.- godišnje ostaje lopovima u raznim
varijantama korupcije a jedna je i kroz bacanje mandarine samo da onaj u staračkom domu ne okusi voće! Zašto ? Gdje je naknada za stopiranje /sankcije Rusiji/ mediteranskih kultura od strane Europske unije? Anton Bartolić
Hrvatski laburisti - Stranka rada | Ulica baruna Trenka 5, 10000 Zagreb | +385 (0)1 8890-750 | http://laburisti.com | Ulaz za korisnike